Praktische info

(c) Klaartje Lambrechts

Zwemmen!

De Deurnese IJsberen zwemmen in de ecologische zwemvijver van het Boekenbergpark van half september tot half mei.

De zwemvijver is ecologisch, dat wil zeggen dat planten het water op een natuurlijke manier zuiveren, waardoor het zwembad geen chloor of andere chemicaliën bevat. De grote vijver is 73m lang en is tussen 1,80m en 2,50m diep. Het kinderbad heeft een maximale diepte van 50cm.

Je polsbandje is jouw ‘sleutel’ om door de draaipoort te gaan.
Geen polsbandje = niet zwemmen. Niet vergeten dus!

Er zijn kleedhokjes en lockers in het middelste gebouw, maar er staan ook tenten en stoelen bij het water waar je je in open lucht kunt omkleden.

Wanneer kun je zwemmen? 

Dinsdag & donderdag:   van 11u tot 12u en van 18u tot 19u
Zaterdag & zondag:    van 10u tot 13u

Je wordt toegelaten tot 10 minuten vóór sluitingstijd.
D.w.z. dinsdag en donderdag tot 11.50u en tot 18.50u. en zaterdag en zondag tot 12.50u.
Gelieve deze tijden te respecteren!

Je kunt deze lente ijsberen tot en met zondag 7 mei 2023.

Op zaterdag 13 mei gaat de zwemvijver weer voor iedereen open vanaf 12u.

Het winterseizoen van de IJsberen gaat van start op zondag 1 oktober 2023.  

Berepoot

Op zondag is de Berepoot open, een kleine bar op de 1e verdieping in het poortgebouw. Je kunt er tegen democratische prijzen een drankje kopen: er is koffie, thee, water, oxo, chocomelk, soep en bier. Je kunt een kaart kopen voor meerdere aankopen.

Op zondag 30 april is het de leegdrink van de Berepoot. Alles moet op!

Vrijwilligers

Wist je dat de werking van onze club volledig op vrijwilligers draait? Opstellen en afbreken, de Berepoot runnen, toezicht houden aan de poort, de gebouwen onderhouden op zondag en helpen aan de toog en kassa bij festiviteiten. Gelukkig hebben we al een fantastisch team maar we zijn op zoek naar nieuwe kandidaten. Je hoeft niet elke week paraat te zijn, je bepaalt zelf hoe en wanneer je ons team wil versterken. Wil je meehelpen? Stuur snel een mailtje naar coördinator Sam: sam.op.reis@gmail.com.   

Grote fan?

Laat het iedereen weten dat je lid bent van de IJsberenclub! In het winkeltje (bij de ingang) kan je een badmuts (€ 6), pet (€ 6), pin (€ 5), sticker (€ 1), mondmasker (€ 5) en fleecemuts (€12) kopen.

In het najaar kun je je ook echte IJsberenclubkleding aanschaffen! T-shirts, sweaters, jacks,.. Allemaal in het mooie blauw van de club en van het poolwater. Er worden dan ook pasmodellen voorzien. Info hierover krijg je via mail.

Contact

Deurnese IJsberen vzw
Info@deurnese-ijsberen.be