Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deurnese IJsberen dagen uit voor de warmste week

21 december 2019 @ 11:00 - 22 december 2019 @ 14:00

Daag iemand uit om (samen met jou) in onze vijver te plonsen!

Heb je een vriend, collega, buurman, familie die je wel eens in het koude water wil zien duiken? Daag haar/hem uit tijdens het warmste weekend van de Deurnese ijsberen en draag zo bij aan ons goede doel! Bijvoorbeeld:

  • Je had graag je naaste collega eens een duikje zien nemen. Jij betaalt 5€ als hij in het water springt, hij betaalt de €5 als hij niet in het water springt.
  • Je baas vind je een halve gek dat je elke week toch gaat zwemmen. Spreek af met je collega’s (bijv. 10 personen ) dat je elk €5 in een potje stopt dat naar de actie gaat als je baas in het koude water springt. Hij betaalt dus €50 als hij niet durft 😉
  • Iemand alleen of in groep wil springen en gaat op zoek naar sponsors, alle manieren om centjes in het laatje te brengen zijn goed!
  • Daag een andere IJsbeer uit om eens een extraatje te doen, springen i.p.v. het trapje, hoekje om i.p.v. een Correke 😉

Op zaterdag 21 en zondag 22 december van 11u t.e.m. 14u kunnen Deurnese ijsberen iemand uitdagen om samen in onze vijver te plonsen. De minimum inzet is €5 en gaat integraal naar ons goede doel. Elke uitgedaagde ontvangt na zijn plons een drankje van de club.

Ten voordele van 2 dagcentra en een tehuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking

Met deze actie willen de Deurnese ijsberen de vzw “Leef” steunen. Leef vzw staat in voor 2 dagcentra en een tehuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Dankzij uw steun zullen zij een beleefTV kunnen aanschaffen voor hun bewoners. Dit is een soort digitale activiteitentafel.

Marleen Desloovere, ergotherapeute en IJsbeerlid dankt de club en haar leden alvast voor de interesse en steun.

Een inzet van minimum €5 die integraal gestort wordt

Al het geld dat jullie inzamelen voor deze actie kan je storten op het rekeningnummer BE 84 7370 4867 6259 dat speciaal door onze club werd aangemaakt voor deze actie. De club doet ook een duit in het zakje en stort alvast €250, bovenop een deel van drankopbrengst van deze 2 dagen. Wie niet wil deelnemen, mag ook altijd een vrije bijdrage storten.

 

Alles zal ook te volgen zijn op onze Facebookpagina die dat weekend omgetoverd wordt tot de warmste IJsberen pagina.

 

Gegevens

Begin:
21 december 2019 @ 11:00
Einde:
22 december 2019 @ 14:00

Locatie

Ecologische Zwemvijver
Boekenbergpark
2100 Belgium
+ Google Maps