Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deurnese IJsberen dagen uit voor de warmste week (1ste zondag van december)

2 december 2018 @ 10:30 - 12:30

Daag iemand uit om (samen met jou) in onze vijver te plonsen!

Heb je een vriend, collega, buurman, familie die je wel eens in het koude water wil zien duiken? Daag haar/hem uit tijdens de warmste maand van de Deurnese ijsberen en draag zo bij aan ons goede doel! Bijvoorbeeld:

  • Je had graag je naaste collega eens een duikje zien nemen. Jij betaalt 5€ als hij in het water springt, hij betaalt de €5 als hij niet in het water springt.
  • Je baas vind je een halve gek dat je elke week toch gaat zwemmen. Spreek af met je collega’s (bijv. 10 personen ) dat je elk €5 in een potje stopt dat naar de actie gaat als je baas in het koude water springt. Hij betaalt dus €50 als hij niet durft 😉
  • Iemand alleen of in groep wil springen en gaat op zoek naar sponsors, alle manieren om centjes in het laatje te brengen zijn goed!
  • Daag een andere IJsbeer uit om eens een extraatje te doen, springen i.p.v. het trapje, hoekje om i.p.v. een Correke 😉

De eerste 4 zondagen van december kunnen Deurnese ijsberen iemand uitdagen om samen in onze vijver te plonsen. De minimum inzet is €5 en gaat integraal naar ons goede doel. Elke uitgedaagde ontvangt na zijn plons een drankje van de club.

Ten voordele van kinderen met Tubereuse Sclerose Complex (TSC)

Met deze actie willen de Deurnese ijsberen kinderen met het Tubereuse Sclerose Complex (TSC) steunen. Dit is een zeldzame genetische aandoening die voornamelijk kinderen treft en goedaardige tumoren in de organen vormt. In de hersenen kunnen deze tumoren epilepsie en mentale achterstand veroorzaken. Met onze actie willen we geld inzamelen voor onderzoek naar medicijnen die deze tumoren doen krimpen, om zo de kinderen hun levenskwaliteit sterk te verbeteren. Deurnese ijsbeer Warre Borgmans is de peter van deze actie.

Een inzet van minimum €5 die integraal gestort wordt

Al het geld dat jullie inzamelen voor deze actie kan je storten op het rekeningnummer BE 84 7370 4867 6259 dat speciaal door onze club werd aangemaakt voor deze actie. De club doet ook een duit in het zakje en stort alvast €250, bovenop een deel van drankopbrengst van deze 4 zondagen. Wie niet wil deelnemen, mag ook altijd een vrije bijdrage storten.

 

Alles zal ook te volgen zijn op onze Facebookpagina die in december omgetoverd wordt tot de warmste IJsberen pagina.

Gegevens

Datum:
2 december 2018
Tijd:
10:30 - 12:30

Locatie

Ecologische Zwemvijver
Boekenbergpark
2100 Belgium
+ Google Maps