Agenda

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampioenschap Bommetje

april 30 @ 11:00 - 12:00

Word jij de allereerste Bommetjeskampioen? Waag je kans op zondag 30 april tussen 11u en 12u in de 1e Grote Prijs Filip – Kampioenschap Bommetje. Je kan een medaille én eeuwige roem winnen.  

Zo doe je mee
Maak een zo indrukwekkend mogelijke plons in het water met een solo- of groepssprong. De jury beoordeelt je sprong en plons en uit zijn waardering via scorebordjes. Een fotograaf legt je sprong vast.  Je springt van de kant aan de parkzijde van de vijver, zodat het publiek vanop de houten terrassen een ideaal zicht heeft en kan meegenieten.

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Bied je gewoon de dag zelf aan bij de ceremoniemeester voor je solo- en of groepssprong (met je partner, vrienden of familie). 

N.B. Alleen clubleden mogen meedoen, ook bij de groepssprongen! Draag dus zeker je polsbandje als toegangsbewijs voor deelname. Het reglement met o.a. de categorieën wordt uitgehangen aan het poortgebouw.

Grote Prijs Filip

Dit kampioenschap draagt de naam van ijsbeer Filip – die we erg missen. Een man die zonder twijfel een zeer verdienstelijke, zo niet de winnende sprong zou maken.

Wereldrecordpoging

Dit kampioenschap heeft ook de ambitie om gangmaker te zijn van een wereldrecordpoging ‘bommetje’, ergens volgend seizoen. Met onze club moeten we het record van 298 springers tegelijkertijd toch kunnen breken?

Gegevens

Datum:
april 30
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

Ecologische Zwemvijver
Boekenbergpark 2100 Belgium

Organisator

Deurnese IJsberen